Stjal bil med GPS – ble tatt

 

etterforsker_gps

Kilde: Drammens Tidende – Jermund Berg

En kvinne i Øvre Eiker valgte feil bil å stjele natt til mandag. En oppmerksom eier med GPS i bilen gjorde at tyveriet raskt ble løst.

ØVRE EIKER: Klokken 04.30 natt til mandag ble en Eiker-kvinne i 20-årene tatt i en stjålet bil i Geithus.

Det var ikke den eneste tingen hun hadde stjålet i løpet av natten. Nøklene til bilen hadde hun stjålet fra et ulåst hus i Hokksund, hvor hun også hadde tatt med seg et par andre ting.

— Kvinnen har tatt seg inn i et ulåst hus, stjålet bilnøkler, iPad og noe penger. Eieren av bilen ringte politiet og meldte det var en firmabil med GPS, sier operasjonsleder Erik Gunnerød ved Søndre

Eieren kunne dermed følge bilen hele veien, og med løpende kontakt med politiet ble det en smal sak for lovens lange arm å hanke inn kvinnen i Modum.

Da hun ble stoppet erkjente hun tyveriet av bilen og nettbrettet. Hun erkjente ikke at hun hadde stjålet penger fra det samme stedet. Det ble også  funnet en lommebok som hadde blitt stjålet fra en annen bil i Hokksund.

— Hun er siktet for tyveri fra bopel, tyveri av motorvogn, kjøring i ruset tilstand og kjøring uten gyldig førerkort, sier operasjonslederen.

Kvinnen skal være godt kjent for politiet fra tidligere.

Følg oss på Facebook

www.thhcon.no

Email: post@thhcon.no

 

 

Advertisements