Tjener millioner på andres utroskap

 

 

etterforsker_victoriamilanKilde: hegnar.no

Den tidligere norsk radioverten, Sigurd Vedal, tjener godt på andres sidesprang.

Nettstedet Victoria Milan spiller på alle strenger for å lokke menn og kvinner som er i et etablert forhold til å begå sidesprang. Med erotiske bilder og rosende omtale fra fornøyde “kunder” forsøker nettstedet å selge et abonnement som koster opp mot 400 kroner per måned – slik at man kan ha “en hemmelig flørt, en chat eller et sidesprang”, skriver Kapital.

Og mange har tydeligvis tatt spranget. Ifølge nettstedets egne opplysninger er medlemsmassen bare i Norge kommet opp i over 250.000.

Victoria Milan har også spredd seg til mange andre land, og ifølge Stavanger Aftenbladsnettsted byas.no var antall medlemmer internasjonalt i mai i fjor kommet opp i seks millioner. Det gir penger i kassen.

Millioninntekter

Mens de kvinnelige og ikke minst de mannlige kundene får tømt pungen, er lommeboken til tidligere programdirektør i Radio Norge, Sigurd Vedal, ifølge Kapital blitt proppfull.

Det Malta-registrerte eierselskapet bak Victoria Milan, Digisec Media Limited, omsatte ifølge magasinet for til sammen over 11,6 millioner euro i 2013 og 2014.

Resultatet før skatt endte de to årene på henholdsvis 692.000 og 572.000 euro, tilsvarende totalt drøye 12 millioner kroner.

Utro uansett

Å tjene seg rik på andres utroskap har imidlertid ikke Vedal noen betenkeligheter med. Han har tidligere uttalt til Dagbladet at han tror folk er utro uansett.

Undersøkelser viser at det foregår utroskap i opp mot 70 prosent av alle lengre forhold. Folk vet bare ikke hvor utbredt det er, så når vi er tydelige, blir det noen å skylde på, sa Vedal til avisen.

Kapitals forsøkte flere ganger å få en kommentar fra Vedal, men Victoria Milan-gründeren svarte ikke på noen av magasinets henvendelser.

Les hele saken i siste utgave av Kapital!

Følg oss på Facebook

www.thhcon.no

Email: post@thhcon.no