Politifolk etterforskes etter funn av amfetamin-sekk

etterforsker_amfetamin

Kilde: folkebladet.no – NTB

Bergen: Spesialenheten etterforsker om polititjenestepersoner kan ha gjort seg skyldige i straffbare handlinger knyttet til funnet av en uåpnet sekk med over fem kilo amfetamin på et beslagsrom i Bergen.

– Vi etterforsker tjenestehandlinger og om det er gjort såkalte tjenestefeil. Vi har gjort en rekke avhør og mange undersøkelser, selvfølgelig også av tjenestemenn, og vi ser alvorlig på saken, sier leder for Spesialenheten for politisaker, region vest, Ellen Eikseth Mjøs, til Bergens Tidende.

Hun vil ikke kommentere overfor avisen på hvilket nivå de mistenkte jobber i politiet. Spesialenheten forsøker å kartlegge hva som har skjedd, og er i gang med avhør og undersøkelser.

– I denne saken er det også personer som må forklare seg med status som mistenkt. Vedkommende, hvis tjenestehandling vi undersøker, vil gjennomgående ha en slik status i saker som dette, sier Mjøs.

I oktober 2015 meldte en turgåer fra om en mistenkelig sekk til politiet i Bergen. En erfaren polititjenesteperson plukket opp sekken og den ble plassert på et beslagsrom. Ingen sjekket imidlertid sekken, før elleve måneder senere, da den startet å lukte. Sekken viste seg å inneholde 5,5 kilo amfetamin.

Følg oss på Facebook

www.thhcon.no

Email: post@thhcon.no

Advertisements