Ranet i sitt eget hjem

privatetterforsker_politi

kilde: rb.no – Kristin Haagensen

Tre maskerte menn tok seg inn i en bolig på Gjelleråsen. En kvinne ble truet med våpen, bundet opp og ranet.

Ranet skjedde ved 18-tiden onsdag kveld, i et bolighus på Karushøgda.

– Tre uvedkommende menn ringte på døra, og lyktes med å ta seg inn i det kvinnen åpnet. Hun ble truet med et håndvåpen og deretter stripset de henne, sier Bjørn Bratteng, lensmann ved Nittedal lensmannskontor. Det er foreløpig uvisst om ranerne har fått med seg noe.

Ønsker tips

Det skal ha vært tre menn som utførte ranet. Politiet er svært interessert i tips fra publikum i denne saken. De gir følgende personbeskrivelse:

• Person 1 skal være ganske høy, og mørk i huden. Av utenlandsk opprinnelse, men snakket norsk.
• Person 2 er lys i huden og snakket norsk, på østlandsdialekt. Han var tildekket over ansiktet.
• Person 3 har de foreløpig ingen beskrivelse av.

Stakk i stasjonsvogn

Disse forlot stedet i en nyere bil, formentlig en stasjonsvogn, farge er ukjent foreløpig.
– Politiet har vært på stedet, og det er gjort mange skritt i etterforskningen, sier Bratteng. Det er tatt et foretatt et foreløpig avhør av fornærmede, og Kriminalteknikere har vært på stedet. Det er også foretatt vitneavhør, og rundspørring av folk i området.

– Vi holder på med å undersøke hva som kan være foranledningen til dette. Vi fortsetter med vitneavhør, og er godt i gang med å sammensette den informasjonen vi har, sier Bratteng.

Personen som ble ranet er en kvinne i 40-årene.
– Hun er uskadd, men naturlig nok i sjokk, sier Bratteng.

Har du sett mystisk bil?

Et ran i Nittedal er uvanlig. Det er heller ikke grunn til å se hendelsen i sammenheng med lignende saker i næromliggende områder, opplyser Bratteng. Nå håper han at publikum kan hjelpe med tips.

– Vi ønsker informasjon om trafikk i dette området. Det gjelder området Karushøgda, Gjelleråsveien og sideveier, sier Bratteng.

– Kan noen ha sett en bil med tre eller flere personer i, som normalt ikke tilhører dette området, så ta kontakt. Vi har grunn til å tro at handlingen er utført av personer som ikke bor i området, sier han.

Tekst hentet fra: www.thhcon.as

Følg oss på Facebook

www.thhcon.as

Email: post@thhcon.as